nabo 34b - fest - & eventlokal

Mot Tegnérgatan, med egen ingång, finns vår fest- och eventlokal. Här finns det plats för upp till 120 personer minglandes och 64 personer sittandes. En perfekt lokal för födelsedagsfester, middagar, events och mingel. Nabos 34b har en bar, ett dj-bås, stor skärm för presentationer samt en mindre scen vid behov.

För prisförslag, upplägg etc. Skicka oss ett mail.
 

bartender course

Bartenderkurs med vår prisbelönta mixolog

En rolig och livlig upplevelse där din grupp får lära sig mer om cocktails, deras historia och hur man bäst gör dem hemma. Tre cocktails presenteras under en 45-minuters interaktiv workshop, med musik och frågesport. Sessionen avslutas med en bartendertävling där frivilliga gäster från gruppen tas in i baren för att tävla om att göra den bästa cocktailen och vinna titeln ”kvällens bartender.

_DSF9827

La dolce vita

Älskar du Italien och dess mat- och dryckeskultur? Gillar du att dricka under dagtid? Då är detta något för dig. Till tonerna av 80-talets Italo disco återbesöker vi de italienska klassikerna och de mindre klassiska: Den ursprungliga Bellinin, den nya klassikern Negronin och Italiensk sour. Med bubblor och italienska aperitivcocktails i fokus kommer vi att få igång ert evenemang på bästa möjliga sätt. Som alltid avslutar vi med en cocktailtävling där upp till fyra deltagare kommer att kämpa inför publikens jubel om titeln "Campione".

boca limone

Drinkar från sydamerika

I en en timme lång interaktiv workshop får du höra allt om de mest kända drinkarna från Sydamerika: från den klassiska mexikanska margaritan till den världsberömda kubanska Daiquirin och den handgjorda brasilianska Caipirinhan. Vår mixolog förklarar historien, återintroducer dig till dessa klassiska spritsorter och låta dig njuta av de allra bästa versionerna av drinkarna. Förvänta dig sombrero, maracas i bakgrundsmusiken och Nabos berömda cocktailtävling.

Nabo Web - 001

öppettider

  1. tis
  2. ons
  3. tor
  4. fre - lör

Nabo håller semesterstängt från 14 juli till och med 8 augusti.